KIZÖREN SOMUNCU BABA İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Kızören Okulu olarak gayemiz; Küreselleşen dünyamızdaki değişim hızına ayak uydurabilen ve 21.yüzyıl iletişim ve bilgi toplumu içinde yer alabilen, geleceğin elini tutan özgün bir eğitim anlayışı yaratmak, okulumuzun ana ilkesidir.

Misyon: Kızören Okulu olarak gayemiz; Küreselleşen dünyamızdaki değişim hızına ayak uydurabilen ve 21.yüzyıl iletişim ve bilgi toplumu içinde yer alabilen, geleceğin elini tutan özgün bir eğitim anlayışı yaratmak, okulumuzun ana ilkesidir.

Başarılar:

Saatler: 08:50-14:50
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Şahsi araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS KA229 Proje faaliyetleri yürütülmektedir.

WEB - https://kizorensomuncubabaiho.meb.k12.tr

Adres - Kızören Mahallesi 21253. Sokak No. 5 42290 / Karatay / KONYA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim / Taşımalı

Yerleşim Yeri - Konya-Aksaray yolu kenarındadır. LOJMAN BULUNMAKTADIR. 6 DAİRELİK 3 KATLI APARTMAN.

Adres - Kızören Mahallesi 21253. Sokak No. 5 42290 / Karatay / KONYA

Ulaşım Okulumuz Konya-Aksaray yolu üzerindedir. Okulumuzda Konya merkezine gidiş geliş yapmak için servis veya belediye otobüsü bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Konya şehirlerarası otobüs terminaline 65 km uzaklıktadır.